ALLAH ve RASULULLAH AŞKIYLA YANANLaR GeLSiN HUZUR ÎSLÂMDA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ALLAH ve RASULULLAH AŞKIYLA YANANLaR GeLSiN HUZUR ÎSLÂMDA

MUHAKKAK Kİ;ALLAH ADALETİ; İYİLİĞİ, AKRABAYA VE MUHTAÇLARA YARDIM ETMEYİ EMREDER; ÇİRKİN İŞLERİ; FENALIK VE AZGINLIĞI YASAKLAR DÜŞÜNÜP İBRET ALASINIZ DİYE SİZE NASİHAT VERİR NAHL 90. AYET

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

KÖTÜ HUYLARDAN İSTİFA EDİŞİ

YazarMesaj
SoFi Çocuk
Web Master
Web Master

Erkek Mesaj Sayısı : 1400

KÖTÜ HUYLARDAN İSTİFA EDİŞİ Empty
MesajKonu: KÖTÜ HUYLARDAN İSTİFA EDİŞİ   KÖTÜ HUYLARDAN İSTİFA EDİŞİ I_icon_minitimeSalı Eyl. 09, 2008 7:47 pm

KÖTÜ HUYLARDAN İSTİFA EDİŞİ A18

YALAN

- Bilmez misin ya Muhammed, yalan bendendir ve ilk yalan söyleyen de benim. Her kim yalan söylerse ... o benim dostumdur. Her kim yalan yere yemin ederse ... o da benim sevgilimdir. Bilmez misin ya Muhammed , ben Adem'e ve Havva'ya yalan yere Allah adına and içtim. "Muhakkak ben size nasihat ediyorum." (7/16) Dedim... Bunu yaparım : çünkü yalan yere yemin gönlümün eğlencesidir.

GIYBET - KOĞUCULUK

-Gıybet ve koğuculuğa gelince .... Onlarda benim meyvelerimdir ve şenliğimdir.

NİKAH ÜZERİNE YEMİN ETMEK

-Her kim talak üzerine yemin ederse ... günahkar olacağından endişe edilir. İsterse bir defa olsun .. İsterse doğru şey üzerine olsun. Her kim talakı ağzına alırsa .. taaa.. hakikati belli oluncaya kadar karısı ona haram olur. Onlar bu halleri ile kıyamete kadar meydana getirecekleri çocuklar hep zina çocuğu olur. Ağza alınan o talak kelimesi yüzünden hepsi cehenneme girer.

KÖTÜ HUYLARDAN İSTİFA EDİŞİ A18

KÖTÜ HUYLARDAN İSTİFA EDİŞİ
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-